Ben je ook op zoek naar een online dating site? Een online dating site kiezen is niet altijd betrouwbaar. In vele gevallen wordt online dating sociaal bekend gemaakt. Als je niet wilt dat iemand moet weten, ga je zelf op zoek naar een dating platform. Dit heeft groot kans dat je de verkeerde dating platform kiest.

Betrouwbaar

Er zijn verschillende soorten dating sites. Novamora is ook 1 van ze. Novamora is een dating site waarop alleen gebonden mannen en vrouwen aanwezig zijn. Ze hebben allemaal een relatie, maar zijn ook stiekem op zoek naar een buitenrelatie.

Veiligheid

Als je op een dating site bent en vreest dat je een bekende tegenkomt dan kun je jouw profiel veiligheid instellen. Op je profiel heb je allerlei vragen en gegevens. Op bepaalde van de dating sites is het niet verplicht een profiel foto te plaatsen en weer op andere kunnen ze jouw profiel foto zien als je hun toevoegt.

Als je iemand niet leuk vind en die persoon je steeds blijft vervelen dan kun je die profiel blokkeren. Er is ook een veiligheid waarbij je alleen de bio van de persoon kunt lezen en als je dit leuk vind dan kun je een verzoek indienen. Vind de ontvangen je bio interessant dan gaat die je toevoegen zodat jullie elkaars profiel kunnen bekijken en verder kennis kunnen maken.

Keurmerk

Om te weten als een dating app niet fake is kun je op zoek gaan daar het keurmerk. Als er geen keur merk aanwezig is dan is dit fake en kun je liever stoppen ermee. Want je betaalt er ook geld voor om steeds berichten te sturen.

Het is geadviseerd om nooit je persoonlijke gegevens te delen met een ander zonder eerst goed te weten wie die persoon is.