Vind jouw ideale date

Voor wie op zoek is naar een snelle date of wat avontuur in het leven, is hier aan het juiste adres. Dames van alle slag wachten op een berichtje van jou om op date te gaan. Check alle dames die beschikbaar zijn op dit moment en lees wat hun voorkeuren zijn. Je vindt zeker iemand met wie het klikt.
Ben je zelf op zoek naar een date? Dan kan je jouw zoekertje hier plaatsen.

Tips voor een perfecte (seks)date

Keuze van plaats

Het is van belang dat je een plaats kiest waar zowel jij als de ander zich comfortabel bij voelt. Een cafeetje dat jullie beiden kennen, een stad waar je al eerder geweest bent,… Ga je voor een seksdate, spreek dan af op een neutrale plaats zoals een hotel. Als de seks dan totaal fout blijkt te zijn, hebben jullie beiden niet te veel blootgegeven aan elkaar (enkel jullie lichaam, excuseer ons de flauwe grap).

Keuze van activiteit

Als je geen grote prater bent, kies dan voor een activiteit die wat actie vergt, maar waar je toch kan praten met elkaar. Voor een date waarbij je elkaar wil leren kennen, bijvoorbeeld, is een bezoekje aan de cinema niet zo een goed idee.
Wat een seksdate betreft, hoeven we over de keuze van de activiteit niet echt veel uitleg te geven, waarschijnlijk.

Hou het luchtig

Niemand zit te wachten op een diepgaand filosofisch gesprek vanaf het moment van kennismaking. Tast elkaar eerst wat af door een luchtig gesprekje te voeren. Blijken jullie beiden twee filosofische types dan kan het gesprek vanzelfsprekend die wending nemen. Ook voor een seksdate is het aangenaam om elkaar toch een klein beetje te leren kennen, hoewel we best begrijpen dat je elkaar de kleren van het lijf scheurt als de nood echt hoog is…

Voordelen van seksdating

Bij seksdating ga je op zoek naar iemand die op intiem vlak bij jou past. Als je een seksuele fantasie hebt die je wilt bevredigd zien, kan je hier iemand vinden die die voorkeuren met jou deelt.

Wanneer je niet in bent voor een relatie, maar wel zin hebt in een goede seksbeurt, is seksdating ideaal: je deelt net voldoende informatie met elkaar om elkaars behoeften te bevredigen en het blijft ongedwongen. Achteraf hoef je niets aan elkaar uit te leggen en gaan jullie elk weer jullie eigen weg, tenzij het écht leuk was. Dan is het tot aan de volgende beurt.  

Datingprofielen

Wat je ook zoekt: je vindt vast een profiel dat jou aanspreekt hier bij Flashgirls.nl!